Kurs og seminar

Konferanselokaler i Lillestrøm sentrum

Hos oss har det vært debatt, engasjement og dialog i over hundre år!

Konferanselokaler for opptil 300 personer sentralt i Lillestrøm. Vår storsal egner seg godt for både store og mellomstore konferanser. Dagslys, god ventilasjon og toppmoderne teknisk utstyr tilbys hos oss.

Ønsker du mingling i etterkant av konferansen vil vi gi deg de rette rammene i vår Foaje – vi hjelper deg med tilretteleggingen.

Skal dere holde kurs, frokostmøte, fagdag, konferanse, workshop eller liknende i nærmeste fremtid?

Konferansehuset – Folkets Hus er områdets mest fleksible møte -og konferanselokale med en god makskapasitet, men intimt nok til mindre grupper fra 30-50 personer.

Lokalet inkluderer vår flotte Foaje og serveringsområde med plass til mingling, bevertning og pauser.

Lokalene er moderne og luftige, der Storsalen har en grunnflate på 400 m2 og Foajeen 250 m2.

Lokalene har alt du trenger av teknisk utstyr, lyd, lys og scene. Leietaker kan enkelt betjene noe av lyd og bilde selv.  Vi vil ellers bistå ditt arrangement med teknisk hjelp før, under og etter.

Konferansehuset Folkest Hus ligger sentralt i Lillestrøm og lokalene er lett tilgjengelig med bil og offentlig transport. Det er gode og rimelige parkeringsmuligheter i området.

Prisene våre avhenger av antall gjester, nivå på bevertning og arrangementslengde.

Lokalet - Storsalen

Servicen vi har opplevd helt siden vi tok i bruk lokalet første gangen, har vært helt utrolig. Teamet der står på hele veien for at vi skal ha alt vi trenger. Det er virkelig uvurderlig, forteller Bjerknes.
Heidi Bjerknes
Daglig leder
Vi leide folkets hus til et arrangement og jeg var teknisk ansvarlig. Det passet oss helt utmerket at lydanlegg med miksebord, mikrofoner, DI-bokser, stativer, lys m. styring m.m. var tilgjengelig. At vi slapp å leie inn dette fra en ekstern leverandør gjorde det enklere for oss. Vi var altså kjempefornøyd!
Frank Åge Kippernes
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI)
Vi har storkost oss hos dere, og vi har ingenting å utsette på noe som helst. Vi fikk så mange gode tilbakemeldinger i går, på lokale, mat og dere. Magnus og gjengen hans fikser alt!
Margrethe Prahl Reusch
Lillestrøm kommune

Send din forespørsel